Iznimno bogat program kovane i umjetničke bravarije. Izrada, dostava i ugradnja. Veliki izbor kovanih elemenata, ukrasnih vrhova, valovitog pletiva i ornamentike. Mogućnost prilagodbe svim željama kupca u izvedbama unutarnjih i vanjskih stepenišnih ograda, vrtnih ograda, svih vrsta kapija i vrata, klupa, ukrasnih lampi i ostalih ukrasnih predmeta.

Kod izrade unutarnjih stepenišnih ograda nudi se i ugradnja drvenih rukohvata od najkvalitetnijih – trešnje, hrasta, bukve i bora – različitih profila koje možete slobodno ukomponirati sa ostalim drvenim elementima u prostoru. Vješte ruke iskusnih majstora Bravarije M pretvoriti će i vaše najmaštovitije zamisli u unikatno kovane kreacije.

Bravarija M ne sklapa samo gotove elemente, već u svojim pogonima izrađuje i najsitnije detalje filigranskom preciznošću, dojmljivim dizajnom i tehnološko-zanatskom kvalitetom najviše razine. Stručnost djelatnika Bravarije M verificirana je od strane metalurških instituta važećim certifikatima koji se produljuju svakih šest mjeseci.

Zaštita od korozije vrši se vrućim pocinčavanjem koje je, dokazano, najbolje jamstvo da će i najosjetljiviji spojni dijelovi u barokno raskošnim izvedbama ostati postojani i u najekstremnijim uvjetima. U istu svrhu koristi se i zaštita posebnim bojama renomiranog njemačkog proizvođača WS Plast-a, koji za spomenute proizvode prilaže i odgovarajuće certifikate. Kooperantske firme Adriacink Split i Energoinvest Sarajevo za obavljeni proces pocinčavanja također izdaju certifikate i višegodišnja jamstva.

Bravarija M i u segmentu građevinske bravarije nudi izuzetno širok spektar proizvodnih rješenja koja svojom svestranošću, sigurnošću i velikom mogućnošću oblikovanja pružaju dizajnersku slobodu u izvedbi projekta.

U dijelu lakih konstrukcija Bravarija M nastupa kvalitetnim i raznolikim rješenjima rešetkastih konstrukcija za razne namjene, montažnih stepeništa, spiralnih i svih ostalih protupožarnih stuba, te protupožarnih ljestvi s leđobranima.

U segmentu teških konstrukcija nudimo izgradnju primarnih i sekundarnih konstrukcija za višenamjenske hale. Primarna konstrukcija podrazumijeva glavne nosive elemente građevine koji se oslanjaju na pripremljenu podlogu, a to su stupovi, rešetke, rešetkasti nosači, profili, stabilizacijski nosivi elementi, te međukatne konstrukcije. Sekundarna konstrukcija je krovna i zidna podkonstrukcija koja nosi krovne i zidne obloge.

Bravarija M također radi i konstrukcije liftova po projektu, kako panoramskih tako i unutarnjih, te konstrukcije protupožarnih galerija sa izlazima za evakuaciju na različitim nivoima.

Sve poslove u izradi i montaži navedenih konstrukcija obavlja stručno osposobljeni tim Bravarije M, držeći se visokih standarda struke i odgovarajuće zakonske regulative, što se potvrđuje atestima, odnosno potvrdama o kvaliteti i karakteristikama proizvoda Bravarije M od strane renomiranih institucija za analizu kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini.

U bogatom proizvodnom i uslužnom programu Bravarija M nudi i izvedbu svih limarskih radova, što uključuje krovopokrivačke radove i oblaganje objekata zidnim termo panelima. Kvalitetu krovopokrivačkih radova, osim kvalitete izvedbe, isključivo determinira kvaliteta primijenjenih materijala. A da to savršeno dobro znaju u Bravariji M dokaz je linija proizvoda koje se koriste.
Hidro-izolacijska hypalon folija materijal je koji udovoljava najvišim zahtjevima koje krovne folije, ovisno o primjeni, moraju ispunjavati. Odlikuje je postojanost na najekstremnijim vremenskim uvjetima, visoka vodoodbojnost i vodonepropusnost, otpornost na trganje i  habanje, te fleksibilnost i elastičnost u slučaju tektonskih pomjeranja. Za hidro-izolacijsku hypalon foliju izdaju se certifikati od strane proizvođača.
Termoizolacijski sendvič paneli su moderna, estetska i ekonomična rješenja za izvedbu zidova i krovova na poslovnim objektima, trgovačkim centrima, skladišnim prostorima, sportskim dvoranama i industrijskim halama. Odlikuju ih izvrsne tehničke osobine, te brzina i jednostavnost postavljanja. Sendvič paneli se proizvode u dvije varijante – s izolacijom od poliuretanske pjene i s izolacijom od kamene vune. Kamena vuna je izvrstan toplinski izolator koji omogućuje znatne uštede energije, a zahvaljujući njenoj poroznoj strukturi u stanju je apsorbirati dolazne zvučne valove. No, osim toplinske i zvučne izolacije kamena vuna učinkovito štiti od požara budući da joj je kritična točka zapaljenja visoko iznad 1000 stupnjeva Celzijusa.

Osim termo sendvič panela Bravarija M nudi i trapezno profilirane limove čija se fleksibilnost ogleda u činjenici da je sa istim moguće pokrivanje objekata u jednoslojnoj ili sendvič izvedbi. Za pokrivanje krovova građevinskih objekata na raspolaganju su čelični pocinčano-plastificirani i AL plastificirani trapezni lim, odnosno njihova kombinacija.
Bravarija M izvodi i sve opšavne radove, te proizvodi i instalira žljebne sustave, oluke i spusne cijevi koje se odlikuju iznimno visokom stabilnošću i izgledom.

Da bi se kupcu isporučio kvalitetan proizvod Bravarija M tijekom procesa proizvodnje i montaže provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ulaznih materijala, kontrolu svake tehnološke operacije, završnu kontrolu te preuzimna ispitivanja tj. Kontrolu proizvoda od strane kupca. Proizvodi i usluge najviše kvalitete, višegodišnje garancije, povoljne cijene te brza isporuka učinili su Bravariju M prepoznatljivom diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine o čemu zorno svjedoči duga lista referentnih poslova dostupna na site-u.